Στη βρετανία, βρέθηκαν στοιχεία εργαστηριακής προέλευσης του κοροναϊού

Βρετανός καθηγητής Angus Dalglish και ο Νορβηγός ιολόγος Birger Sorensen δήλωσαν ότι έχουν απόδειξη για την τεχνητή προέλευση του κοροναϊού.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, Κινέζοι επιστήμονες έχουν αναπτύξει τον SARS-CoV-2 σε εργαστήριο της Γιουχάν. Στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα στοιχεία να δείχνουν τη φυσική προέλευση του ιού, αναφέρει η μελέτη

Οι Daglish και Sorensen ανέλυσαν πειράματα που πραγματοποιήθηκαν από επιστήμονες της Γιουχάν μεταξύ 2002 και 2019. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι Κινέζοι επιστήμονες. μεταξύ άλλων σε συνεργασία με αμερικάνικα πανεπιστήμια, φέρεται να ανέπτυξαν εργαλεία για τη δημιουργία του SARS-CoV-2.

Σύμφωνα με τους Daglish και Sorense, οι επιστήμονες της Γιουχάν προσπαθούσαν να καλύψουν τον ιό που εμφανίζεται στη φύση πιο μολυσματικά, έτσι ώστε να πολλαπλασιάζεται γρήγορα στα ανθρώπινα κύτταρα. Αυτό ήταν απαραίτητο για την καλύτερη κατανόηση των πιθανών επιπτώσεων του κορωνοϊού στους ανθρώπους. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι επιστήμονες από την Κίνα πήραν τη βάση του κορωνοϊού από νυχτερίδες σπηλαίων και στη συνέχεια. όπως είπαμε, «έδεσαν» μια νέα «ακίδα» σε αυτό, μετατρέποντας τον σε μολυσματικό και θανατηφόροSARS-CoV-2.

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτής της χειραγώγησης του ιού είναι μια σειρά τεσσάρων αμινοξέων που οι Daglish και Sorensen βρήκαν στην έξαρση του κορωνοϊού.

Ο Νορβηγός ιολόγος διευκρίνισε ότι όλα τα αμινοξέα έχουν θετικό φορτίο. Αυτό επιτρέπει στον ιό να προσκολλάται σφιχτά σε αρνητικά φορτισμένα μέρη των ανθρώπινων κυττάρων σαν μαγνήτης.

«Αλλά, όπως οι μαγνήτες, τα θετικά φορτισμένα αμινοξέα απωθούν το ένα το άλλο, ακόμη και τριών σπάνια βρίσκονται. Και τέσσερα αμινοξέα στη σειρά είναι απίθανο φαινόμενο, συνοψίζει ο Sorensen.

Νωρίτερα, ο ΠΟΥ δημοσίευσε την πλήρη έκδοση της έκθεσης μιας διεθνούς ομάδας εμπειρογνωμόνων για μια επίσκεψη στην πόλη Γιουχάν για τον εντοπισμό της προέλευσης του κορωνοϊού. Οι ειδικοί χαρακτήρισαν την διαρροή του SARS-CoV-2 «πολύ απίθανη».

Πρότειναν ότι ο ιός μεταδόθηκε στον άνθρωπο από νυχτερίδες μέσω άλλου ζώου.

Ταυτόχρονα, οι ΗΠΑ και άλλες 13 χώρες εξέφρασαν ανησυχία για τα ευρήματα του ΠΟΥ και ανακοίνωσαν την ανάγκη διεξαγωγής «ανεξάρτητης έρευνας»για την προέλευση του ιού.

πηγη Ria.ru

Συμπέρασμα:

Η ιδιότητα του χαλκού είναι να αφαιρεί το θετικό φορτίο των ιών και έτσι ο ιός δεν μπορεί να προσκολληθεί στα κύτταρα.

About stylianosoharagr

Μου αρέσει η μουσική, η φιλοσοφία, η ψυχολογία, η φυσικοθεραπεία. Η ευτυχία στον άνθρωπο σύμφωνα με τον Αριστοτέλη βασίζεται σε 3 πράγματα. Ενεργός πολίτης Φιλοσοφία Διασκέδαση Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη αρχίζοντας από αυτά
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε