Καρκίνος του πνεύμονα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Στο παρακάτω άρθρο γίνεται αναφορά για την καταπολέμηση του καρκίνου με ένα απλό σκεύασμα που είναι η διττανθρακική σόδα κοινώς μαγειρική σόδα που οι περισσότεροι έχουν στην κουζίνα τους.
https://stylianosoharagr.wordpress.com/2016/07/30/%CE%B7-candida-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CF%84%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%BF/

Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι το…

Νο 1 καρκίνος όπου οι ασθενείς αποβιώνουν αλλά σύμφωνα με το παραπάνω σύνδεσμο είναι και αυτός ιάσιμος με την μαγειρική σόδα.

Αν π.χ. θέλουμε να καταπολεμήσουμε οποιασδήποτε μορφής καρκίνου με την μαγειρική σόδα ακολουθούμε την οδό της γαστρεντερικής οδού.

Επειδή όμως όπως προαναφέρθηκε ότι ο καρκίνος του πνεύμονα είναι η χειρότερη μορφή καρκίνου μήπως θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε την γαστρεντερική οδό για την καταπολέμηση του καρκίνου;

Πως; Ο ασθενής μπορεί π.χ. να «σνιφάρει» (στην γλώσσα των ναρκομανών) μαγειρική σόδα όπως ακριβώς κάνουν οι χρήστες κοκαϊνης που παίρνουν την δόση τους από την μύτη.

Είχα κάνει παλαιότερα ένα πείραμα. Είχα πάρει φύλλα καπνού και αφού τα ψιλόκοψα για να γίνουν στριφτό τσιγάρο τα έβαλα σε ένα μεταλλικό στραγγιστήρι και τα έβαλα επάνω στο μπρίκι που έβραζε νερό και γινόταν ατμός ο οποίος διερχόταν μέσα από το ψιλοκομμένο καπνό ώστε να φύγει η βαριά μυρωδιά του καπνού.

Ο ατμός το επηρέασε σε ένα βαθμό.

Έκανα ξανά το ίδιο πείραμα αλλά πρόσθεσα μαγειρική σόδα στο νερό.

Το αποτέλεσμα ήταν εντελώς διαφορετικό διότι η σόδα μπορούσε να αποσπάσει την νικοτίνη(πίσσα) του καπνού και το νερό γινόταν σκούρο από την πίσσα.

Αυτή η δραστικότητα της μαγειρικής σόδας ώστε να διαλύει την πίσσα του καπνού, μου έδωσε και το ερέθισμα για την άποψη για την χρήση της σόδας από την μύτη για τους καρκινοπαθείς του πνεύμονα.

Υ.Γ. Δεν είμαι γιατρός απλά κάνω υποθέσεις.

I am not user Facebook

Advertisements
This entry was posted in ΥΓΕΙΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s