Τους τρέμει η γης: Οι 10 πιο ελίτ μονάδες κομάντος στον κόσμο

Η εκπαίδευσή τους αρχίζει εκεί που τελειώνει η αντοχή των «κανονικών» στρατιωτών. Χειρίζονται με άνεση τα πλέον προχωρημένα όπλα και ανάλογα με την εξειδίκευση της μονάδας ο καθένας τους έχει γνώσεις που αντιστοιχούν σε…
http://www.msn.com/el-gr/news/world/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B3%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B9-10-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%84-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF/ar-BBvnDa3?ocid=mailsignout

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Φυσικά πολύ ευχαρίστως θα…

θα πλήρωνα τους Ρώσους κομμάντος διότι σίγουρα θα μπορούν να κόψουν σε κομματάκια τον στόχο.

Ο λόγος που θα τους πλήρωνα είναι για να καθαρίσουν όλα τα σκουπίδια στην showbiz μηδενός εξαιρουμένου και περισσότερο τις γυναίκες με τεμαχισμό των γεννητικών οργάνων και μετά το πολιτικό σύστημα και τους τραπεζίτες.

Τον λόγο τον γνωρίζουν καλύτερα αυτοί που έπαιξαν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και η τιμωρία τους είναι μόνο ο θάνατος μετά τεμαχισμού.

Πάμε τώρα και στους περιβόητους Αμερικανούς που σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν για να ανέβει η χαμηλή δημοτικότητα του Ομπάμα διότι ήταν και παραμένει ένα καλό πιονάκι των Σιωνιστών. Η υποτιθέμενη εξόντωση του διαβόητου τρομοκράτη έγινε τον Μάιο του 2011.

Μετά από αυτό η δημοτικότητα του Ομπάμα βελτιώθηκε και μπόρεσε να ξαναβγεί πρόεδρος.Μήπως στην κατάρρευση των δίδυμων πύργων χρησιμοποιήθηκαν οι επίλεκτοι SEALs του αμερικάνικου ναυτικού για να τοποθετήσουν τις βόμβες στους δίδυμους πύργους διότι το συγκεκριμένο χτύπημα πρέπει να ήταν ρυθμισμένο μέ την ακρίβεια του δευτερολέπτου ώστε να γίνει πιστευτό στις ψαροκασέλες-πολίτες των ΗΠΑ.

Φυσικά η υποτιθέμενη εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν έγινε πιστευτή διότι χρησιμοποιήθηκε η συγκεκριμένη ομάδα των επιλέκτων ώστε πάλι οι ψαροκασέλες-πολίτες των ΗΠΑ να χειροκροτήσουν και να ψηφίσουν τον Ομπάμα.

Φυσικά η CIA θα πλήρωσε τον Μπιν Λάντεν ώστε να εξαφανισθεί από προσώπου γης.

Μπορεί τώρα ο Μπιν Λάντεν να βρίσκεται σε κάποιο επίγειο παράδεισο με μερικές ζωντανές παρθένες.

Το Χόλυγουντ είναι ένα πιστό αντίγραφο της Αμερικάνικης πολιτικής μέχρι και σήμερα.

I am not user Facebook

Advertisements
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s