Ζάχαρη, κάπνισμα, άσπρο αλεύρι

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Μετά από ενδελεχείς έρευνες όσον αφορά την ζάχαρη αποδεικνύεται ότι η υπερβολική χρήση της ζάχαρης οδηγεί σε αύξηση του ζαχάρου και την εκδήλωση ζαχαρώδους διαβήτη και καρδιαγγειακών προβλημάτων.

Να το πούμε απλά ότι η γλυκόζη από την…

ζάχαρη επικάθεται σε όλα τα αγγεία του σώματος με αποτέλεσμα να μπλοκάρονται όλες οι λειτουργίες τους.

Επίσης το ίδιο συμβαίνει και με άσπρο αλεύρι(παλαιότερα από το αλεύρι κάνανε την κόλλα για τα ξύλα και την βιβλιοδεσία.

Η νικοτίνη του τσιγάρου έχει και αυτή την ισχυρή ιδιότητα της προσκόλλησης της στα αγγεία και στους πνεύμονες.

Προσπαθώ να κάνω μία υπόθεση που εν μέρει να είναι ορθή και έχει να κάνει με τον συνδυασμό υπερβολικής κατανάλωσης ζάχαρης, νικοτίνης και άσπρου άλευρου από σιτάρι.

Τρείς ουσίες με ισχυρή συγκολλητική δράση.

Το κάπνισμα κατά ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνεται για τον καρκίνο του παχέος εντέρου αλλά μήπως είναι συνδυασμός και των τριών αναφερθέντων ουσιών;

Μήπως τελικά οι καπνιστές κάνουν μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης και δημιουργούνται τα καρδιαγγειακά προβλήματα;

Δεν είμαι γιατρός αλλά κάνω υποθέσεις.

Advertisements
This entry was posted in ΥΓΕΙΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s