Σίδηρος, Μαγνήσιο, Β12

STELIOS 2

Πολλοί ειδικοί έχουν τονίσει ότι το μόριο χλωροφύλλης στο σιταρόχορτο είναι σχεδόν ίδιο με το μόριο αιμογλοβίνης στο ανθρώπινο αίμα. Η διαφορά είναι ότι το κεντρικό στοιχείο στη χλωροφύλλη είναι το μαγνήσιο και στην αιμογλοβίνη είναι ο σίδηρος.

Τα τρία βασικά στοιχεία που…

αναφέρονται στο τίτλο του άρθρου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υγεία του ανθρώπου.

Κατά την δική μου άποψη(δεν είμαι γιατρός) και σύμφωνα με αυτά που έχω μελετήσει λέω ότι ο σίδηρος στο αίμα μεταφέρει το οξυγόνο στον οργανισμό, το μαγνήσιο διατηρεί τους ιστούς, τα αγγεία, το πεπτικό και το κρέας μας, μαλακά και η Β12 πρέπει να σχετίζεται με το νευρικό σύστημα.

Πολλές φορές θα έτυχε να φάτε κρέας είτε από μοσχάρι είτε αρνάκι και να ήταν πολύ γευστικό και μαλακό.

Αυτά τα δύο οικόσιτα ζώα που καταναλώνουν κυρίως χορταράκι και μάλλον οφείλουν τη νοστιμιά τους, στην πρόσληψη των προαναφερθέντων θρεπτικών στοιχείων.

This entry was posted in ΥΓΕΙΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s