Καινοτομία-Ανάπτυξη

STELIOS 2

Στην αρχαία Ελλάδα οι πρόγονοι μας μεγαλούργησαν σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.

Ήταν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, η δύναμη του φωτός.

Το ελληνικό πνεύμα ήταν, είναι και θα παραμένει άσβεστο στους αιώνες των αιώνων χωρίς ΑΜΗΝ όσο οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων θα παραμένουν υγιείς στην…

σκέψη και την δημιουργική φαντασία (καμία σχέση με την εικονική φαντασία των μαστουρωμένων της showbiz, όπως και των θολοκουλτουριάδηδων που κυκλοφορούν στις πολιτικές μάντρες ανάλογα με το συμφέρον της τσέπης τους).

Θα έχετε διαπιστώσει ότι η καινοτομία είναι διάχυτη στον ελληνικό χώρο αλλά οι καινοτόμοι αναγκάζονται να εγκαταλείπουν την ψωροκώσταινα που δημιούργησαν οι εβραιομογγόλοι που φέρουν ελληνικά ονοματεπώνυμα.

Η γραφειοκρατία ήταν και παραμένει το εργαλείο χειραγώγησης της μάζας γι αυτό άλλωστε δεν μπορούμε να δούμε υγιή ανάπτυξη.

Η ελίτ της Ελλάδας που ενδεχομένως να τους κόλλησε η γραφειοκρατία τα σχέδια τους στο παρελθόν έγινε και αυτή μέρος του ανασταλτικού μηχανισμού της προόδου παίζοντας τα παιχνίδια της με τους πολιτικούς εβραιομογγόλους που ανεβοκατεβάζει στα σκαλοπάτια της εξουσίας σύμφωνα πάντα με τα συμφέροντα της.

Η Ελλάδα-ψωροκώσταινα δεν μπορεί να δεί τους δείκτες της ανάπτυξης να χτυπάνε τα ύψη για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Στην Ελλάδα έπρεπε να υπήρχε νόμος του κράτους που να έλεγε άπαξ που κωλύει την καινοτομία στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και της εξουσίας θα εκτελείται δημόσια.

Φυσικά αυτό που γράφω δεν θα ταίριαζε σε μία χώρα που γέννησε την δημοκρατία αλλά σίγουρα επειδή το καλάσνικοφ έχει σχετιστεί με την επανάσταση καλό θα ήταν να κελαηδάει για την πραγματική επανάσταση.

Advertisements
This entry was posted in Οικονομία. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s