Επανέκδοση του βιβλίου του Χίτλερ «Ο Αγών μου»

STELIOS 2

Αμφιλεγόμενη κίνηση θεωρείται η επανέκδοση του βιβλίου του Χίτλερ ¨Ο Αγών μου».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος υπήρξε πολύ καταστροφικός για τον πλανήτη και τις ανεπτυγμένες χώρες.

Το αποτέλεσμα ήταν η ήττα της Γερμανίας και η διάλυση όλης της βιομηχανίας της Γερμανίας εκείνη την εποχή που έχει να δείξει μεγάλα επιτεύγματα αν λάβουμε υπόψη τα υψηλά πρότυπα των βιομηχανικών προϊόντων που παράγει η Γερμανία.

xitler_2

Ο Χίτλερ κατά την άποψη μου έκανε το μεγαλύτερο λάθος να ενδώσει σε έναν πόλεμο που αιματοκύλησε όλην την Ευρώπη και όχι μόνο.

Θεωρώ ότι έπρεπε να…

εκδιώξει οποιαδήποτε φύτρα Εβραίου που υπήρχε στην Γερμανία και να μην προχωρούσε στον πόλεμο.

Οι διώξεις των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και όλα όσα έχουν καταγραφεί εναντίον των Εβραίων ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος ώστε οι Εβραίοι με τη διεθνή τους προπαγάνδα να εδραιωθούν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι με το γνωστό ολοκαύτωμα ώστε οι μερικές χιλιάδες Εβραίων δολοφονημένων να καταγραφούν με τον τεράστιο αριθμό των εκατομμυρίων(το μεγαλύτερο παραμύθι από τα γνωστά παραμύθια των Εβραίων).

Δείξτε μου, ποιός είναι ο πολιτισμός των Εβραίων από αρχαιοτάτων χρόνων;

Ο μόνος πολιτισμός που έχουν αναπτύξει είναι η τοκογλυφία και η δυνάστευση του ανθρώπου στον πλανήτη ΓΗ.

Μήπως η οικογένεια Ρότσιλντ σας θυμίζει κάτι;

Είναι η οικογένεια που ελέγχει το χρήμα στον πλανήτη Εβραϊκής καταγωγής και διαβολεμένη.

Μήπως έχετε ακουστά το ίδρυμα Ροκφέλερ;

Είναι ένα ίδρυμα του κώλου που ελέγχει οποιαδήποτε νέα ανακάλυψη που σχετίζεται με τις ασθένειες και φροντίζει πάντοτε θεραπείες ανέξοδες όπως η καταπολέμηση του καρκίνου να λοιδωρούνται προς τέρψη των μεγάλων συμφερόντων των φαρμακοβιομηχανιών που κερδίζουν τρισεκατομμύρια από τον πόνο των ανθρώπων.

Επίσης θα έχετε ακουστά και για τα φυτοφάρμακα της Monsanto (εβραϊκή εταιρεία) που σκορπίζει καρκίνο στην διατροφική αλυσίδα.

Ανέφερα τους τρεις μεγαλύτερους δολοφόνους του πλανήτη εβραϊκής καταγωγής που κουνάνε τα νήματα του πλανήτη μέσω του κογκρέσου των ΗΠΑ.

Κογκρέσο ΗΠΑ, λόμπι γερουσιαστών ελεγχόμενο από δολοφόνους Εβραίους.

Και για να μην ξεχνιόμαστε για το πως λειτουργούν οι Εβραίοι σας θυμίζω την σταύρωση του Ιησού όπου οι ραβίνοι γκάγκστερ εκείνης της εποχής παρέπεμψαν τον Ιησού στον Πόντιο Πιλάτο ώστε να μην φανεί το έγκλημα τους.

Επίσης ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ κατέσφαξε 5000 Εβραίους στην εποχή της δράσης του. Ίσως να ήταν και ένας από τους λόγους; που οδηγήθηκε στην φυλακή.

Αυτοί είναι οι Εβραίοι και επειδή είμαι Έλληνας έχω κάθε λόγο να μην εκφράζω ρατσισμό για καμμία φυλή του πλανήτη πλήν Εβραίων δολοφόνων αλλά και το σύνολο των Εβραίων που ισχυρίζονται ότι στο ολοκαύτωμα τους πέθαναν εκατομμύρια Εβραίοι.

Advertisements
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s