Σιωνισμός-Τραπεζίτες, το μεγάλο σχέδιο

STELIOS 2

 

Είναι γνωστό ότι η οικονομική φούσκα ξεκίνησε από τους τραπεζίτες με την υπερχρέωση των ανθρώπων με διάφορες μορφές δανείων.

Στην ουσία οι τραπεζίτες βάζοντας ένα κεφάλαιο ύψους πάνω από 2 δισεκατομμύρια ανοίγουν τράπεζες όπου οι πολίτες καταθέτουν τις αποταμιεύσεις τους.

Αυτά τα κεφάλαια τα διαχειρίζονται οι τραπεζίτες δανείζοντας τα…

χρήματα των καταθετών αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

Μετά την ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ της φούσκας που είναι χειρότερη από την πυρηνική βόμβα μπαίνει στην τελική ευθεία το σχέδιο του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Τα κράτη συνεχίζουν να καλύπτουν τους τραπεζίτες δίνοντας τους χρήματα για να καλύψουν τα κενά από τον υπερδανεισμό.

Άνθρωποι που έχουν μικρές καταθέσεις στις τράπεζες για ώρα ανάγκης και χρωστούν φόρους στο κράτος μπαίνουν στο στόχαστρο της εφορίας ώστε η εφορία να μπορεί να εισπράτει τους φόρους με την συνεργασία των τραπεζιτών δολοφόνων.

Ο απώτερος σκοπός στο μέλλον είναι να μπορούν να ελέγχουν τον κάθε πολίτη μέσω δορυφορικής παρακολούθησης και να μπορούν να επιβάλουν πρόστιμα σε ανυποψίαστους ανθρώπους για οποιασδήποτε μορφής παραβατικότητας και που μπορεί να έχει σχέση με διαφορετικές απόψεις που είναι αντίθετες στα σχέδια του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Αν θυμάστε τις εκπομπές τύπου BIG BROTHER αποσκοπούσαν στον εθισμό του ανθρώπου ώστε να αποδεχθούν ομαλά το σχέδιο περί υποτιθέμενης διαφάνειας ώστε οι άνθρωποι να μην ενοχλούνται από τις παρακολουθήσεις που θα γίνονται ακόμα και από δημόσιες κάμερες.

Η τρομοκρατία ήταν επίσης ένα ακόμα όλπο που εφευρέθηκε από τους  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και άρχισε να γίνετε εντονότερη μετά την κατάρευση των δίδυμων πύργων στις ΗΠΑ.

Τα φωτογραφικά ραντάρ που υπάρχουν στος δρόμους κυκλοφορίας για την παράβαση του ορίου ταχύτητας είναι ένα ακόμα παράδειγμα.

Ο κύκλος αυτός διευρύνεται σε καθημερινή βάση και γίνεται πλέον ορατός και από την παρακολούθηση μέσω διαδικτύου.

Σχετική παραπομπή για το διαδίκτυο https://stylianosoharagr.wordpress.com/2014/04/17/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%b7-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%cf%87%cf%81%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%85/

Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι η συνομωσία βρίσκει πάντοτε τρόπους ώστε να επιβληθεί στους ανθρώπους με την χειρότερη μορφή παγκόσμιας δικτατορίας.

Η εφαρμογή του παρακάτω σχεδίου είναι η καλύτερη λύση για όλους τους ανθρώπους που ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον.

https://stylianosoharagr.wordpress.com/2012/09/09/%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bc%ce%ba%ce%b1/

 

Advertisements
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s